Să nu credeţi însă că s-a descurcat singură! Amuzanta Teo a apelat la ajutorul unuia dintre cei mai cunoscuţi nutriţionişti: Mihaela Bilic.

Cum regulile acesteia nu sunt permisive, vedeta a avut nevoie de multă voinţă. A respectat cu stricteţe programul foarte greu de viaţă pe care i l-a recomandat nutriţionista şi s-a supus regulilor legate de alimentaţie, de mişcare şi de odihnă. Şi a meritat efortul!

Face sport de două ori pe săptămână

Teo a reuşit, în- tr- un an, să scape de 60 de kilograme, bazându- şi alimentaţia pe legume, fructe, carne de pui (fără pieliţă) şi ciorbe de legume. A exclus sucurile acidulate şi neacidulate, deoarece conţin conservanţi şi coloranţi, şi a băut doi litri de apă pe zi. Deşi a mai pus pe ea ceva kilograme de atunci, Teo păstrează acelaşi stil de viaţă, nu bea alcool, nu mănâncă după ora 18.00 şi face sport de două ori pe săptămână.

Urmează principiile nutriţionistei

– trei mese principale pe zi la maximum 5-6 ore distanţă, ultima cu minimum două ore înainte de culcare;

– masa durează 15-30 de minute. Nu sunt permise alte activităţi (TV, PC, telefon, lectură);

– fără ronţăieli între mese, ci doar lichide;

– produsele de tip fast-food, prăjelile, maioneza şi tocăturile sunt interzise;

– uleiul se consumă doar crud, în salate;

– mâncarea trebuie gătită la aburi, la cuptor, la grătar, fiartă, înnăbuşită, cu multe condimente şi ierburi aromate şi fără grăsime;

– nu pregătiţi în casă şi nu cumpăraţi produse de cofetărie sau de patiserie. Conţin multe calorii. Folosiţi doar îndulcitori în loc de zahăr;

– nu consumaţi băuturi răcoritoare cu zahăr şi nici alcool, ci doar băuturi light, ceai, cafea şi apă;

– fructele sunt dulciuri. Limita-ţi-vă la unul pe zi. Îngraşă, cresc apetitul şi nu ţin de foame;

– mâncaţi: carne slabă de orice fel, lactate degresate, peşte, ouă, făinoase şi cereale, orez, legume cât mai multe, gătite cât mai simplu. Nu vă feriţi de supe şi folosiţi sucul de roşii ca bază pentru mâncăruri.

Iată meniul vedetei:

√ Luni – mic dejun: un ceai de plante, o omletă dintr-un ou şi o felie de şuncă presată, o felie de pâine şi o portocală; prânz: 150 g carne de vită la grătar, o salată de crudităţi; cină: 100 g peşte la cuptor, un ceai de tei şi un măr.

√ Marţi – mic dejun: un ou fiert, un ceai şi o felie de pâine de secară; prânz: piept de pui la grătar, un iaurt degresat, un măr; cină: fasole verde fiartă, o portocală şi un ceai.

√ Miercuri – mic dejun: o cafea neîndulcită, o felie de pâine şi 100 g de şuncă presată; prânz: peşte la grătar cu multă lămâie, o banană; cină: salată de crudităţi cu piept de pui, un ceai, un kiwi.

√ Joi – mic dejun: un bol cu fulgi de porumb cu un pahar de lapte degresat, un măr; prânz: 150 g filé de somon, o felie de pâine de secară, o portocală; cină: o salată de sezon, o portocală şi un ceai.

√ Vineri – mic dejun: o felie de pâine de secară, o felie de caşcaval şi o cafea neîndulcită; prânz: 150 g de piept de pui la grătar, o salată de varză, un ceai de plante; cină: un compot de pere fără zahăr, o felie de pâine de secară.

√ Sâmbătă – mic dejun: o cafea neîndulcită, o felie de pâine de secară şi un cub mic de unt; prânz: ciorbiţă de legume, o portocală; cină: o salată, un ceai.

√ Duminică – mic dejun: o cafea, un bol cu cereale; prânz: ciorbiţă de pui cu legume, un ceai; cină: peşte la grătar, un ceai şi o portocală.

Citiţi mâine cum a slăbit cântăreaţa Andreea Bănică

Vezi cum au slăbit şi alte vedete:

Romaniţa Iovan

Laurette

Mădălin Ionescu

Valentina Pelinel

Roxana Ionescu

Ioana Băsescu

Cătălin Botezatu

Carmen Brumă

Bianca Drăguşanu

Leonard Doroftei

Urmărește-ne pe Google News