Femeia era încă în viaţă, dar avea răni grave în zona pieptului. Ea a fost transportată de urgenţă la spita, în stare foarte gravă, pentru a fi supusă unei serii de intervenţii chirurgicale.
Potrivit medicilor italieni, citaţi de „La Repubblica”, şansele de supravieţuire a tinerei sunt minime.
Din primele informaţii rezultă că românca a fost înjunghiată în piept de mai multe ori, iar anchetatorii încearcă acum să dea de urma agresorului.
„O tânără de aproximativ 20 de ani a fosta adusă la spital în stare gravă, dar conştientă. La o primă investigaţie, aceasta prezenta plăgi înjunghiate în zona toracelui şi a abdomenului şi a fost trimisă imediat pentru a i se face investigaţii amănunţite, care să determine dacă i-au fost afectate organele interne. Starea femeii este gravă, dar stabilă. Aceasta prezenta şi alte urme de răni care nu erau de dată recentă”, a declarat pentru La Repubblica Flavio Soleo, directorul spitalului de urgenţă Grassi din Ostia.
Românca nu avea documente asupra sa şi nu a dorit să ofere medicilor sau poliţiştilor detalii cu privire la modul în care a fost rănită.

CAZUL ROMÂNCEI CRUCIFICATE

La începutul lunii mai, Andreea Cristina Zamfir, o româncă de 26 de ani, a fost ucisă de către unul dintre clienţii săi, la periferia oraşului Florenţa.
Ca în scenariul unui film de groază, românca a fost supusă la perversiuni inimaginabile şi, în cele din urmă, crucificată de braţul unei bariere.
Bărbatul care a comis oribila faptă a fost prins de poliţişti la scurt timp după ce a omorât-o pe româncă şi a spus că regretă cele întâmplate.
CITIŢI ŞI:
Ea este ROMÂNCA de 26 de ani care a fost UCISĂ şi CRUCIFICATĂ în ITALIA


Urmărește-ne pe Google News