În episodul intitulat „Bart to the Future”, lansat în 2000, Lisa Simpson este pregătită pentru a deveni prima femeie președinte al Statelor Unite. Ea este îmbrăcată într-o ținută izbitor de asemănătoare cu cea a vicepreședintei SUA, Kamala Harris, purtată în 2021. Ea este susținută de Joe Biden în cursa pentru Casa Albă, după ce actualul președinte a anunțat, duminică, 21 iulie, că se retrage.

Al Jean, unul dintre cei mai cunoscuți dintre scenariștii „The Simpsons”, a comentat asemănarea pe social media: „«Predicția» de care sunt mândru”.

Dar nu este prima dată când serialul „The Simpsons” vede cu „precizie” viitorul.

Lisa Simpson a devenit președinte în acel episod după un „președinte Trump”, cu 16 ani înainte ca acesta să fie ales efectiv.

O altă predicţie a serialului a fost cu Lady Gaga. Cântăreața a apărut ca invitată în serial în 2012, când își face intrarea pe scenă „zburând”. Peste cinci ani Lady Gaga zboară ca în serial în timpul spectacolului ei din pauza Super Bowl din 2017.

Cu mult înainte de apariţia ceasului inteligent Apple, „The Simpsons” a avut ceva similar într-un episod din 1995.

Grupul hip-hop Cypress Hill a discutat despre colaborarea cu London Symphony Orchestra într-un episod din 1996 din „The Simpsons” intitulat „Homerpalooza”. Aproape trei decenii mai târziu, cele două grupuri au făcut recent acest lucru, în cadrul unui spectacol la Royal Albert Hall din Londra.

Urmărește-ne pe Google News