Se vor inversa polii magnetici ?

aeroportul Tampa, din Florida, Statele Unite ale Americii, a decis să îşi modifice orientarea pistei pentru a evita o catastrofă. Asta după ce specialiştii au constatat că Polul Nord magnetic al Pământului se deplasează spre Rusia cu viteza de 60 de kilometri pe an.

Lumea ar fi pârjolită de radiaţiile cosmice

Acest fenomen a fost legat de posibila inversare bruscă a polilor magnetici, determinată de alinierea galactică din 21 decembrie 2012. Deşi acest eveniment se petrece la câteva sute de mii de ani, nimeni nu-şi poate închipui ce urmări va avea o schimbare bruscă a polilor magnetici. Oamenii de ştiinţă spun că animalele care migrează vor fi bulversate şi nu se vor mai putea orienta, că zonele fertile s-ar putea deşertifica sau îngheţa şi că nivelul oceanelor va creşte. Fizicienii cred că, în momentul inversării polilor, scutul magnetic al Pământului va dispărea pentru o perioadă şi radiaţiile cosmice vor pârjoli Terra. Alţi oameni de ştiinţă, mai temperaţi, spun că nu vom fi arşi, ci doar vom putea admira din orice punct al Globului fenomenul de Auroră Boreală, care acum se poate vedea doar la Polul Nord şi la Polul Sud, unde particulele cosmice intră în atmosferă.

«Inima Terrei» bate mai repede

Oamenii de ştiinţă au înregistrat în ultimii ani creşterea rezonanţei magnetice a Pământului, valoare care a început să urce în 1980, mai întâi lent, apoi din ce în ce mai rapid, mai ales după 1997. Mulţi susţin că, în prezent, ziua are doar 16 ore, în loc de 24, din cauza faptului că rezonanţa magnetică Schumann, denumită de către geofizicienii contemporani “bătaia inimii” planetei noastre, a atins valoarea de 12 Hz pe secundă, faţă de 7,83 Hz pe secundă, valoare menţinută constantă timp de mii de ani. Aşa s-ar explica de ce tot mai multe persoane simt că ziua trece mult mai repede decât în trecut. În urma calculelor făcute de adepţii acestei teorii a rezultat că, în anul 2012, timpul va atinge valoarea zero – fenomen care va produce mutaţii necunoscute în relaţiile psihosociale.

Nostradamus: «Va ploua cu sânge»

Născut la 14 decembrie 1503 şi decedat în 1566, Nostradamus a fost considerat un profet, iar scrierile sale au fost privite de mulţi drept un ghid al viitorului. Pornind de la unele texte găsite recent, interpreţii lui Nostradamus susţin că trăim o “vreme a nenorocirilor”, iar în 2012, “reînnoindu-se ciclul secolelor, va ploua cu sânge, foamete şi război, iar pe cer se va vedea un foc mare”.
 


 

În timp ce pentru restul lumii anul 2012 va fi extrem de greu, pentru ţara noastră veştile sunt bune

Profetul Sundar Singh: «România va fi comparată cu Noul Canaan»

Sundar Singh (1889-1929) a fost un sfânt hindus convertit la creştinism. Profeţiile lui privind sfârşitul lumii, făcute în jurul anului 1920, au uimit lumea la vremea respectivă, pentru că făceau referiri precise la România.

“În acele timpuri de mari schimbări, un sfert din omenire va dispărea fulgerător, iar după aceasta, la a doua încercare, din cei rămaşi în viaţă şi îngroziţi se va suprima încă aproape un sfert, restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu – de la cel aflat la sânul mamei şi până la cel mai îndârjit tiran ce păşeşte pe scoarţa Pământului. România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale”, a spus Sundar Singh în 1920.

«Bucureştiul va fi reconstruit»

“România va deveni, în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul «Noul Canaan», iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc. Capitala polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 kilometri în diametru şi va fi considerată de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim». Chiar dacă spusele mele vă uimesc, trebuie să vă mărturisesc tuturor că aceasta se va întâmpla întru totul în acele vremi viitoare, deoarece aceasta reprezintă voinţa atotputernică a lui Dumnezeu, şi nu a oamenilor”, a continuat profetul indian Sundar Singh.

 
 

Urmărește-ne pe Google News