Fiica actriței a făcut AVC în toamna anului 2023! Cu toate acestea, Tily Niculae nu și-a găsit puterea să spună totul la acea vreme. Potrivit declarațiilor făcute de vedetă, totul ar fi fost cauzat de trombofilia pe care a moștenit-o chiar de la mama ei.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Alarmată de situație, Tily Niculae a dus-o pe fata ei de urgență la Spitalul Obregia din București, unde a fost internată. Ulterior, Sofia nu a mai putut să vorbească în limba română, ci doar în engleză, dar cu dificultate!

Medicii i-au prescris un tratament destul de complex, după ce a fost supusă mai multor investigații în Turcia. Sofia a reușit să își revină fizic.

„Pur şi simplu, într-o zi m-am dus s-o iau de la şcoală şi mi-a spus că o doare capul (…). Numai că, până să ajungem acasă, mi-a spus că nu mai vede cu ochiul drept, iar ceea ce s-a întâmplat apoi a venit în avalanşă: când a intrat în cadă nu şi-a mai simţit piciorul drept, după care a vrut să se ridice şi a căzut în cadă, cu piciorul întors ca la copiii care au tetrapareză spastică, apoi i s-a întors mâna”, a mărturisit Tily Niculae, pentru ok.magazine.ro

„Nu ştiu cum am reuşit să o scot din cadă singură, ea fiind acum mai înaltă decât mine, are deja 1,70 m, dar când am ajuns cu ea în sufragerie, deja nu mai putea nici să vorbească.

Urmărește-ne pe Google News