Kamala Harris urmează să-l prezinte pe Tim Walz marţi seara la un miting în Philadelphia, scrie şi News.ro, care preia The Associated Press.

Decizia a pus capăt speculațiilor intense cu privire la candidatul pe care Harris l-ar alege pentru a-l înfrunta cu Donald Trump, candidatul republican și fost președinte, și alegerea sa pentru funcția de vicepreședinte, senatorul JD Vance din Ohio.

Kamala Harris încearcă să se bazeze pe o lansare de campanie de succes după ce l-a înlocuit pe Joe Biden, care a renunțat la cursă după o prestație dezastruoasă la dezbaterea împotriva lui Trump.

Harris și Walz sa se pot aștepta la o primire entuziastă la Convenția națională democrată de la Chicago, care începe la 19 august. Ea a fost susținută de foștii președinți Barack Obama și Bill Clinton.

Un sondaj de opinie național New York Times/Siena College publicat la 25 iulie a arătat că Harris a redus avansul considerabil al lui Trump. Fostul preşedinte american, Trump, este creditat cu 48%, cu doar două puncte procentuale în faţa Kamalei Harris, în timp ce faţă de Biden avansul era de 8 puncte procentuale.

Urmărește-ne pe Google News