În remorca tractorului se găseau patru mașini de curse Porsche, precum și piesele de schimb și diverse alte echipamente, în valoare de aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Unitatea de tractare a fost găsit la câțiva kilometri distanță, dar remorca și încărcătura sa scumpă rămân dispărute.

Justin Bellinzoni, patronul echipei, a povestit la știrile locale că pe o cameră de supraveghere se vede cum doi oameni intră în parcare, duminică, la prima oră, apoi pleacă în aproximativ 20 de minute cu TIR-ul în care se aflau cele patru mașini de curse.

Modelele Porsche furate nu au fost date publicității, totuși, pe baza imaginilor apărute, acestea par a fi modelele Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport pe care Rennsport-One le utilizează în competiția GT4-SRO și IMSA.

Aceste mașini pot valora lejer 200.000 de dolari bucata. Alături de piesele de schimb și de echipamentul care era în remorcă, valoarea totală a furtului a fost estimată la aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Justin Bellinzoni a angajat un detectiv particular care a căutat TIR-ul inclusiv cu un avion. Remorca era echipată cu un tracker GPS, dar nici acesta n-a ajutat în depistarea bunurile furate.

Într-o postare pe pagina de Instagram, Rennsport-One promite o recompensă mare în bani pentru orice informație care va duce la recuperarea remorcii și a conținutului său.

Biroul șerifului din Broward conduce ancheta și solicită informații despre acest furt. Pentru recuperarea bolizilor a fost dată alarma în întreaga comunitate americană de sporturi cu motor.

FOTO: Rennsport-one / Instagram

Urmărește-ne pe Google News