Împreună cu rectorul UPB, Mihnea Costoiu, Ciolacu a verificat starea căminelor studenţeşti care vor găzdui mii de tineri în perioada următoare și s-a declarat nemulţumit de camerele mici şi de zonele unde toaletele sunt în continuare pe hol, deși unele cămine au fost reabilitate.

La un moment dat, șeful Executivului a remarcat că în căminele construite în anii 70 toaletele sunt pe hol, la fel ca acum 50 de ani. „Aici e cu toaleta pe hol. Aici au marea problemă toţi studenţii, în căminele vechi”, a afirmat Ciolacu, apoi i-a cerut rectorului UPB să facă modificări prin proiectele de reabilitare, iar Costoiu a promis că va rezolva.

Premierul a intrat apoi într-o cameră și s-a declarat nemulțumit de spațiu: „Sunt mici astea vechi”. În dialogul cu studenții, Ciolacu le-a spus: „E rău cu toaleta pe hol, mai ales pentru voi, fetele”. „Te obişnuieşti”, a răspuns o fată.

La plecare, o altă studentă l-a întrebat: „V-a plăcut, domnule premier?”. „Nu, nu”, a răspuns șeful PSD. „Faceţi ceva în privinţa asta”, i-a replicat fata.

Urmărește-ne pe Google News