Noua emblemă a producătorului român de automobile se numește Dacia Link și se va regăsi pe modelele actuale Jogger, Spring, Duster, Logan și Sandero. Emblema Dacia Link este compus din literele D şi C stilizate, legate între ele asemenea elementelor unui lanț. Aplicarea emblemei a dus la modificarea grilei. De asemenea, și jantele au primit noua identitate vizuală, cum, de altfel, s-a întâmplat cu toate elementele pe care le găsești de obicei. Spre exemplu, avem emblema și în partea din spate, pe hayon, dar și la interior, pe volan.

Identitatea vizuală a Daciei e completată de un nou logotip, 5 litere cu un design minimalist, care reflectă spiritul mărcii: un vehicul robust și simplu.

Dacia a profitat de acest update și pentru a introduce o nouă culoare de caroserie, denumită Lichen Kaki.

Și nu e singura opțiune cromatică nouă. Spre exemplu, acum avem și o nuanță Gri Megalithe pe barele de pavilion, pe scuturile de protecție față și spate, precum și pe carcasele oglinzilor retrovizoare ale modelelor Sandero Stepway, Spring și Duster.

De menționat că noua identitate vizuală a Daciei va putea fi văzută pe șosele, la mașinile achiziționate, abia la finalul acestui an, de pe 16 iunie urmând a intra practic în producție modele care conțin noua siglă și noul logo.

Urmărește-ne pe Google News