DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Toni Greblă și-a mărit ilegal salariul cu mii de euro. Cum a adunat șeful AEP un salariu de 12.000 de euro pe lună

« Înapoi la articol

Comentarii (26)

FUM_   •   26.08.2024, 14:11

Si mana lui Toni, grebla se facu.

Mirciulica   •   26.08.2024, 14:10

Nu că ar fi el vreun caz izolat, dar , dacă s-a cocotat in vârful gramezii, iese in evidenta. Să numai vorbim de arivismul total, ieșit dintr-un perimetru de minima morala, care caracterizează lumea pensionarilor născuți din clasa politica actuala, și așa favorizati in mod deșănțat. Pensionari care cumulează in absurd mai multe pensii ( de parcă ar fi trăit concomitent mai multe vieți ), mai mult decât atât, le cumulează cu salariile de pe posturi pe care ar trebui sa le ocupe oameni mai întregi la fire decât ei la 70-80 de ani și care ar trebui sa își vadă de senilitatea etica, de nepoti și de reumatisme. Când se vor trezi politicienii români și vor înțelege că rațiunea lor de a exista este interesul tuturor nu al unui grebla, sau a oricărui alt ipochimen din gașca lor.

Mirciulica   •   26.08.2024, 13:58

Acest grebla sau târnăcop, a dovedit că are predilecție spre activități de gainareala încă de când a fost prins cu struții. Nu că ar fi el

HOPAHPO   •   26.08.2024, 13:58

Nesimtire este prea putin spus .Oameni care in viata lor nu au facut alceva decat "politica" care nu au avut un orar de munca si nici o norma ,s au trezit ca stau pe un scaun, scobindu se in nas si la sfarsit de luna iau mii de euro .Grebla minte cand spune ca salariul vine dintr o greseala.El este o greseala umana si trebuie inlaturat cat mai repede posibil .Nu are nevoie de salariu cand pensia lui este cat 7salarii medii.Ce a facut acest Grebla in viata lui ca sa fie inca in scaunul AEP ? Este depasit de vreme si habar nu are de nimic . A tot cautat un loc unde mirosurile specifice unui intestin lenes sa nu omoare cainii si ajuns la AEP . Cati tineri bine pregatiti puteau sa obtina acel post , daca Ciolacu nu isi baga coada ? Intre ei se schimba scaunele si pana ce nu moare unul , acel post ramane blocat pentru cei nesimtiti care intorc banii cu lopata .Ciolacu spune ca nu va impozita tinetii care se intorc in tara. Pentru ce sa se intoarca, sa miroase gazele scapare de Grebla .

golgol   •   26.08.2024, 13:35

Grebla asta are 12 mii plus bonusuri plus alte avantaje ! Prima greșeala in România la stat e că sunt bugetari care au salarii cu bonusuri etc mai mari ca președintele .Asta trebuie rectificata in Constitutie! Apoi ar trebui scăzute salariile bugetarilor acolo unde instituția sau compania de stat e in minus ca profit pt că asta înseamnă că nu și merită banii ! Pai noi îi dam lui Grindeanu salarii,pensii speciale și el are Tarom pe minus,CFR pe minus etc ,ba mai mult cumpăra și trenuri noi care să meargă pe o infrastructură cu maxim 25km/h pe ger sau caniculă! Pai suntem nebuni? La CFR sunt salarii imense și alte avantaje dar ei sunt pe minus de zeci de ani ! Cum putem sa le dăm salarii și lui Grindeanu sau ălora de la CFR! Pai Grindeanule trimite CFR acasă 3 ani de zile ,fa le infrastructura și apoi angajează i și merg trenurile cu 80 la ora apoi dar trebuie sa vrei întâi ! Fara o Constituție corecta pt popor avem parte de așa anomalii și corupție și apoi ne pun taxe și impozite !

Demradulescu   •   26.08.2024, 12:31

Aviz amatorilor care vor vota PSD,în acest partid sunt multe astfel de greble,sper sa nu fie și târnăcoape,lopeți,casmale cu care să să sape gropile destepților care îi votează.

    golgol   •   26.08.2024, 13:26

    Demradulescu   •  26.08.2024, 12:31

    Aviz amatorilor care vor vota PSD,în acest partid sunt multe astfel de greble,sper sa nu fie și târnăcoape,lopeți,casmale cu care să să sape gropile destepților care îi votează.

    PSD sau oricare alt partid nu merita voturi pt că ei sunt mana in mana și deoarece Constituția e făcută pt ei ! Atât timp cât Constituția e pt ei votați degeaba pt că legile ,justiția sunt pt cei de sus și voi votanților plătiți taxe și impozite! Nu vedeți că de 35 de ani niciun ales al vostru nu a schimbat Constituția pt voi? Nu vedeți că și au scos în 90 legea profitului ilicit din Constituție ca sa poată avea averi ce nu le pot justifica ? Nu vedeți că orice lege pt popor e oprită ori in parlament ori de către CcR pt că se bazează pe Constituția actuala care e greoaie, făcută pt aleși ? Nu vedeți că voi ca popor nu puteți modifica sau stopa o lege precum pensiile speciale? Și atunci unde i puterea poporului,unde i democrația în țara asta? Fara referendum național cu titlul executoriu introdus în Constituție pt modificare și stopare de legi in România va fi și mai rău! Nu vedeți că statul nu are bani și vrea să cumpărați titluri de stat: faliment de țară se numește! România trezirea

Violeta66   •   26.08.2024, 12:21

Pai, degeaba l-o chema Grebla? Aduna ce poate si cat poate. Cand poate, daca poate.

gigiladrea   •   26.08.2024, 12:19

hotilor ne-ati furat cu legea pensiilor huooooooooooooooooo infractorilor si voi va mariti salariile si pensiile speciale pana la cer inca o bataie de joc a mafiei psdnl fata de milioane de pensionari dupa bataia continua de joc de 34 de ani cu inflatie de 2 si 3 cifre si salarii si pensii din care nu se poate trai decat in cea mai crunta mizerie adesea nici asa

doritor   •   26.08.2024, 12:07

Bureti absorbanti de lichide (bani lichizi). Deee stâlpii societatii trebuie bine betonati sa nu cumva sa crape si sa se surpe societatea mafiota „greu” formata.

BONY   •   26.08.2024, 11:58

O fi gasit si dansul un portofel,mai dolofan decat cel din reclama tv ...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close