Orașele St. Louis, Baltimore, New Orleans și Detroit din SUA sunt menționate pe listă, alături de Cape Town, Durban și Golful Nelson Mandela, din Africa de Sud, scrie Daily Mail.

În top mai figurează numele unor orașe din Jamaica, Honduras, Puerto Rico, Columbia, El Salvador și Guatemala.

Brazilia are cele mai multe orașe pe listă, 17 la număr, urmată de Mexic, Venezuela și Statele Unite.

În cazul orașului St. Louis, cercetătorii au descoperit că în 2017 s-au petrecut 205 crime pentru o populație de 300.000 de oameni, iar în statul Missouri violențelor au crescut, având în vedere incidentele din Ferguson.


CITEȘTE ȘI: Iată cele mai periculoase 5 orașe din Europa


Autorii topului au descoperit că, în comparație cu 2016, s-a înregistrat o scădere în violență în Honduras, lăudând executivul acestei țări pentru eforturile făcute.

O altă țară în care s-au înregistrat violențe mai puține este Venezuela, dar acesta nu este neapărat un lucru bun, pentru că guvernul nu poate să mai numere crimele.

În schimb, violențele au crescut în Mexic în 2017, spune raportul care a inclus 12 orașe pe listă, având în vedere că în 2015 erau doar cinci.

San Salvador, în El Salvador, care găzduiește gruparea însetată de sânge MS13 este numărul 17 pe listă.

Vezi și: Top 10 cele mai mari orase din lume


EXCLUSIV/ Paraziții au ratat un concert în Germania din cauza lui Cheloo. A dat vina pe probleme personale, dar altu-i adevărul!

EXCLUSIV/ Adelina Pestrițu se mută în casă nouă, după ce naște

Previziuni Urania pentru perioada 10-16 martie 2018. Jupiter va intra, pentru patru luni și jumătate, în mișcare retrogradă

FOTO: EPA ȘI DAILY MAIL

Urmărește-ne pe Google News