Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o lună, după ce a fost prins miercuri, când își ridica pachetul de la o firmă de coletărie.

În pachet, printre produse alimentare, era ascunsă cantitatea de aproximativ 500 de grame de cocaină, un drog de mare risc, destinată comercializării, a informat, joi, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism București (DIICOT).

Bărbatul este cercetat acum pentru participaţie improprie la introducerea în ţară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc, fiind iniţial reţinut, iar apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de Tribunalul Braşov.

„În urma percheziţiilor efectuate în municipiul Braşov la locuinţele inculpatului au fost identificate şi ridicate cantitatea de aproximativ 150 de grame canabis, mai multe pungi autosigilate, un aparat pentru vidat, un cântar electronic, obiecte purtând urme de substanţă, sume de bani în lei şi euro, precum şi alte mijloace de probă”, a mai precizat DIICOT în comunicatul de presă.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, iar la acţiune au participat și jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov.

Urmărește-ne pe Google News