Un conducător auto care circula azi dimineață pe segmentul de şosea dintre Zerind şi  Chişineu-Criş, a remarcat balustrada dărâmată a podului și a oprită să vadă ce s-a întâmplat. Omul a fost șocat să vadă în canal o mașină marca Peugeot cu roțile în sus. A alertat imediat autoritățile, iar la fața locul au ajuns în scurt timp un echipaj SMURD și unul de la descarcerare. Din nefericire, bărbatul de la volanul autoturismului, în vârstă de circa 60 de ani a fost găsit decedat. Soția lui însă, o femeie de 55 de ani, care era în stare de hipotermie a fost scoasă din mașină și transportată la Spitalul Judeţean Arad.

Se pare că accidentul s-a petrecut undeva în jurul orei 2,00 – 3,00 noaptea, și nu au existat martori ai impactului. Victimele au rămas imobilizate în maşina răsturnată, nu a putut să sune la 112 şi a fost nevoită să aştepte mai mult de 6 ore până când i s-a acordat primul ajutor.

Circulaţia pe Arad – Oradea nu a fost decât temporar oprită, pentru ca poliţia rutieră să poată face măsurătorile specifice.

Foto: arq.ro

Urmărește-ne pe Google News