UPDATE 18:40  IPJ Vrancea precizează că un autovehicul de transport persoane (8+1), având  șapte persoane la bord, înmatriculat în județul Galați, se deplasa dinspre Bacău spre Galați. Mașina a pătruns pe contrasens în dreptul localității Ruginești și s-a izbit violent de un autocamion, înmatriculat cu  numere de Iași, care venea din sens opus și circula regulamentar spre Adjud. În urma impactului celor două autovehicule a rezultat decesul a patru persoane și rănirea gravă a altor trei, toate din microbuz.  Șoferul microbuzului și trei femei, pasagere, sunt persoanele decedate. Cele trei persoane rănite au fost transportate la spitalul din Adjud.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Un microbuz s-a ciocnit în această seară, pe E85, în dreptul intersecţiei cu localitatea Rugineşti, cu un autotren, patru persoane fiind oficial raportate ca fiind decedate în urma acestui tragic accident.

Din primele informații, alte două persoane sunt încarcerate la această oră, în timp ce alţi trei răniţi au reuşit să iasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Autorităţile au activat Codul Roşu de Intervenţie, iar la faţa locului se află mai multe echipaje: unul de la ambulanţă, unul de la descarcerare etc. Vom reveni cu amănunte

Circulaţia pe E85, în zona Rugineşti, este întreruptă.

În weekend, alte două accidente în care au fost implicate microbuze au curmat viața a șapte persoane. Duminică, la doar o zi după ce trei persoane au murit într-un accident de microbuz la Șindrilița, tragedia s-a repetat în Mehedinți.

Urmărește-ne pe Google News