Gheorghe Andruşcă (95 de ani) a fost vizitat înainte de Crăciun de fiica lui, Maria Băsescu, care a sosit încărcată de cadouri şi de bunătăţi, iar în ziua Naşterii Domnului, bătrânul şi-a văzut nepoata, pe Ioana Băsescu, care a venit împreună cu viitorul ei soţ, Radu Pricop.
Chiar dacă nu a fost luat acasă de familie, Gheorghe Andruşcă nu a dus lipsa spiritului Sărbătorilor de sfârşit de an. Pensionarii de la azil au avut parte de bucate tradiţionale, de grupuri de colindători şi de vizitele rudelor.
“Se simte bine, e îngrijit de cadrele medicale şi de personalul auxiliar”, ne-a spus Gabriela Puşcaşu, preşedinta asociaţiei de care aparţine căminul de bătrâni.
De când a fost internat la cămin, Gheorghe Andruşcă a fost vizitat doar de cele două fiice ale sale, Maria Băsescu şi Stela Andruşcă, şi de nepoate, Elena şi Ioana.
De când e acolo, preşedintele Traian Băsescu a sprijinit căminul cu donaţii, astfel fiind confecţionate două foişoare din lemn şi o masă la care bătrânii să poată să stea la discuţii atunci când vremea e frumoasă.

Urmărește-ne pe Google News