DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Traian Băsescu, despre posibilii candidați la prezidențiale: „Paradoxal, singura care este puțin peste partid este doamna de la USR”

« Înapoi la articol

Comentarii (8)

CRH_RO   •   18.08.2024, 02:59

Paradoxal, Petrov, nu are rusinea sa dispara in negura istoriei.

Militon   •   14.08.2024, 11:19

Cuvintele Dlui Băsescu pt fiecare romană trebuii sa fie litera de lege… De departe s-a dovedit a fi cel mai capabil președinte al României din toate timpurile Un adevărat bărbat , lider înnăscut ce a ajutat România sa ajungă unde nici nu visam noi romanii in cele mai frumoase vise europene… Prea deștept , prea titrat , păcat ca nu cunoaștem adevăratele valori…..

HOPAHPO   •   14.08.2024, 08:11

"Realizarile"lui Basescu in cei 10 ani de presedinte au ramas ca o plaga imensa in toata tara.Coruptie a fost la cel mai inalt nivel,s au retrocedat cele mai multe case, fabrici si terenuri care nu aveau actele necesare retrocedarii.Dar banul a fost "legea " impusa de el.Cine a dat mai mult,acela a avut parte de cele mai bune terenuri si case .S au folosit de documente fabricate de unii avocati pentru a se "recupera" paduri .chiar munti si ferme .Tot el a semnat decretul prin care Lambrino a primit titlul de al Romaniei ,fara o documente sau un ADN.S a vandul flota Romaniei si nu ori cum .Cele mai bune vapoare au fost instrainate sau vandute la fier vechi . Combinate in care munceau mii de muncitori au fost casapite si inchise fara a se cauta o solutie pentru a functiona .Sub obladuirea lui au aparut numeroase firme fantoma, amici infractori care au jupuit tara de milioane de euro.Si sunt multe de spus , dar cel mai grav este colaborarea lui cu seguritatea .

Mitza_Biciclista   •   13.08.2024, 12:16

A fost presedintele Romaniei tip de 10 ani, in perioade destul de tulburi pentru tara, asa ca parerea lui despre ce se intampla azi este mai mult decat avizata. Nimeni nu cunoaste mai bine ca el tenebrele electorale, asa ca lasati-l sa vorbeasca.

user1231241rf   •   12.08.2024, 09:29

De ce paradoxal? Lasconi e singura cu realizari cuantificabile. Restul praf. Incercati sa enumerati 3 realizari in ultimii 3 ani ale lui Ciolacu sau Ciuca! N-aveti ce!

cobra   •   12.08.2024, 07:36

A da voie unuia ca afost sluga securității să vorbeasca la tv sau să publucati articole cu el, inseamnă că negați tot ce se spune despre turnătorii comuniști!

n.italy   •   12.08.2024, 05:14

Are dreptate Băse,dintre toți candidații singura cât de cât acceptabilă e Lasconi..

    CRH_RO   •   18.08.2024, 03:13

    n.italy   •  12.08.2024, 05:14

    Are dreptate Băse,dintre toți candidații singura cât de cât acceptabilă e Lasconi..

    Turnatorul securist Petrov poate are dreptate, dar sa analizam mai atent, declaratiile lui sigur urmaresc un interes, si anume sa ii elimine pe tradatorii de liberali din turul 2 impingand-o pe Lasconi care oricum nu are sanse, sau aur. Deja e divort intre pnl si psd, cine nu vede e orb. Daca e sa alegem intre psd, fie ca e gioana, ciolanu sau altii, sau pnl, fara ciuca ca il matrasesc astia, pe cine sa alegi? Nu ai variante, toti niste tradatori si nenorociti. Legea electorala nu e buna, ar trebui ca daca nu se prezinta 50% la vot, sa se revoteze fara formatiunile initiale. Suntem fortati sa votam hotii care ni se par cei mai mici.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close