DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

România nu e pregătită să ţină piept unei invazii rusești timp de 30 de zile, spune Traian Băsescu

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

Carpath   •   22.07.2024, 10:06

Cine a pus pe butuci cea mai puternica industrie de aparare din lume? Partidele politice.Adica si tu d-le Petrov.Am vazut acum, sa cumparam din Korea nu stiu ce arme.De ce nu faceti investitii in industria noastra ,desteptilor.Am avut oameni talentati in toate domeniile ,mai putin in politica si in structurile administrative din cauza coruptiei.

ciobanudorin_2006   •   21.07.2024, 21:21

Petrov ,Petrov cât de perfid ești.Ai fost în dolari lor și acum ne dai sfaturi.Mare moralist ești.Or fi ei Romanii în stare sa facă ceva.Cat ai fost la putere de ce nu ai făcut ce trebuia ? Ți ai umplut buzunarele tu și camarila ta .Asta ai făcut.Asa ca ciocu mic.Du te și vezi de bătrânețea ta.Ne a ajuns câte prostii ai făcut.

teleleu_ionel   •   21.07.2024, 19:29

Daca Rusia ar concentra toata armata (cata i-ar mai ramane dupa si daca trece de ucraineni) impotriva Moldovei si Romaniei, poate ca da. Insa asta ar insemna razboi cu tot NATO, si cine le mai apara rusilor restul de granita de 2000 de km? Ca da, ataca Romania, dar cine le apara Sankt Petersburg? Nu inseamna ca trebuie sa ne culcam pe-o ureche, desigur, dar nici sa tremuram ca iepurii.

BONY   •   21.07.2024, 19:24

O sti dl.Petrov ce spune despre cat timp rezistam unei invazii rusesti, dar nu spune daca ei sunt in stare sa ne ocupe intr-o luna sau mai multe.

1Gin   •   21.07.2024, 19:21

Dar cine a suspendat stagiul militar?

popav   •   21.07.2024, 18:13

Base nu prea are dreptate... NIMENI nu poate invada o țară de dimensiunea României peste noapte, păstrând secretul deplin al pregătirii invaziei. Iar bazele alea militare de la Kogălniceanu și Cincu ar trebui sa fie distruse încă de la început de invadator, cu consecințe imediate privind riposta aeriană puternică a NATO.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close