Carne dulce de mort
În 1975, în China exista o reţetă care vindeca oasele fracturate. Un om era hrănit o lună numai cu miere, apoi era ucis şi îngropat într-un sicriu plin cu miere. Ulterior, după zeci de ani era dezgropat şi carnea lui mumificată, dulce, era mâncată pentru a „lipi oasele”.
Ficat şi sânge de gladiator
Romanii credeau că dacă mănâncă ficat şi sânge de gladiator sunt vindecaţi de orice boală.
Transpiraţie de muribund
Prin secolul 17, englezii credeau că dacă adună transpiraţia unui muribund şi apoi o beau, scapă de hemoroizi.
Grăsime de mort
În Olanda se aduna grăsimea morţilor, care era amestecată cu bere şi condimente, iar apoi consumată pe post de tratament pentru durerile articulare şi musculare. Se pare că această practică brizară a durat până prin 1920.
Acum, unii cred că dacă mănâncă fetuşi umani, sau pastile care conţin pulbere de fetuşi scapă de dureri şi boli.