Potrivit procurorilor, cei trei indivizi s-au înarmat cu o bâtă, un cuţit, un spray lacrimogen și un pistol. Ei au mers apoi la o nuntă la care participau mai multe persoane și „au declanşat un atac premeditat asupra altor trei persoane”. Una dintre persoanele atacate a fost grav rănită.

„Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 1 spre 2 iunie 2024, într-un loc public situat pe raza comunei Mândra, cu ocazia sărbătoririi unei căsătorii la care participau mai multe persoane, cei trei inculpaţi, care anterior s-au înarmat cu obiecte cu potenţial vătămător considerabil (bâtă/baton telescopic, cuţit, spray lacrimogen, pistol etc.), au declanşat un atac premeditat asupra altor trei persoane, cu consecinţa punerii în pericol a vieţii uneia dintre victime şi lezării integrităţii corporale a celorlalte două victime, respectiv tulburând grav ordinea şi liniştea publică”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Potrivit News.ro, scandalul a pornit de la o femeie, iar atacatorii și victimele erau participanţi la nuntă.

Cei trei agresori au fost reţinuţi inițial pentru 24 de ore. Ei au fost ulterior prezentaţi instanţei de judecată, care a decis să fie arestați preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Urmărește-ne pe Google News