Copiii au produs pagubele luni, 17 iunie, în jurui orei 20.00, și au fost surprinși de o cameră de supraveghere din curtea serviciului auto. Poliția a fost alertată despre incident ieri, 18 iunie, în jurul orei 09.00.

„La data de 18 iunie a.c., în jurul orelor 09:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Târgu-Neamț, despre faptul că în ziua de 17 iunie a.c. in jurul orelor 20:00, persoane necunoscute au pătruns în curtea unui service auto din Târgu- Neamț, de unde au sustras un număr de trei autoturisme și le-au distrus”, a transmis Poliția Neamț.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că e vorba de trei minori din Târgu-Neamț, în vârstă de 14, 13 și respectiv 10 ani.

Aceștia au intrat în curtea service-ului auto, de unde au furat trei mașini pe care le-au condus în curtea societății cât și în afara acesteia, totodată distrugându-le pe acestea și alte două autoturisme care erau parcate în curte.

Prejudiciul estimat în cauză este de aproximativ 30.000 lei. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și distrugere.

Urmărește-ne pe Google News