Fata lui Marțian: Atât știm că am ajuns la o mare. Nu am dormit toată noaptea

Adrian Marțian s-a filmat alături de cei trei minori ai săi, într-o maşină, iar fata cea mare spune că au ajuns la o mare, iar răpitorul s-a purtat bine cu ei.

„Astăzi, 17 octombrie 2024, am ajuns la tati după atâta timp (…). Atât știm că am ajuns la o mare”, spune fata cea mare, la începutul filmării.

Apoi, tatăl îi întreabă dacă s-a purtat bine cu ei, referindu-se la „răpitor”.

„S-au comportat frumos. Erau disperați, tot vorbeau altă limbă. Noi nu am dormit deloc, că te-am așteptat pe tine. Am crezut că nu o să te mai vedem niciodată”, a continuat copila.

În filmare, milionarul hunedorean spune că a umblat „mii de kilometri” până a ajuns la copii. Omul de afaceri Adrian Marțian s-ar afla cu cei trei copii minori în Serbia, după ce i-ar fi scos din țară cu un TIR. Acum vrea să îi ducă în Rusia.

Poliția: Copiii au fost dați în urmărire internațională. Nu este exclusă răpirea chiar de tatăl lor

„Tratăm cu maximă prioritate găsirea celor trei copii. Într-adevăr, există în lucru acest dosar pentru lipsire de libertate în mod ilegal. (…) Nu putem afirma că o anumită persoană este bănuită. (…)”, a preciaat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit acestuia, anchetatorii nu exclud nici varianta ca tatăl celor trei copii pe care el i-a dat dispăruți, să fie în spatele acestei răpiri.

„Stabilirea locației este obiectivul nostru. Momentan nu cunoaștem cu exactitate locul în care se află aceștia, motiv pentru care aceștia au și fost dați în urmărire națională și internațională. Nu excludem posibilitatea să fie în țară sau în afara țării”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Întrebat dacă anchetatorii iau în calcul și faptul că Adrian Marțian ar putea fi în spatele răpirii copiilor, acesta a răspuns: „Nu excludem nicio variantă. Chiar și această ipoteză este luată în calcul”.

Când au dispărut copiii

Dispariția copiilor a fost anunțată luni seară, la numărul de urgenţă 112, atunci când s-a spus că cei trei fraţi erau în grija unei bone. Marţi, în spaţiul public a apărut un clip video cu cei trei fraţi în care aceştia se adresează mamei lor. Ei spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată.

Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, fraţi, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara.

Urmărește-ne pe Google News