Accidentul a fost sesizat prima dată de o femeie, care a anunțat la 112 că o mașină arde în apropierea casei acesteia, în localitatea Finiş. Ea a precizat că nu erau persoane în autoturismul cuprins de flăcări.

După câteva minute, în timp ce echipajele de salvatori se îndreptau spre locul solicitării, a fost primit un nou apel la 112, de la un minor care anunţa producerea accidentului.

Acesta a precizat că el însuşi şi alţi doi copii au ieşit din autoturism înainte de a fi cuprins de flăcări şi că suferiseră răni.

Mașina a lovit un stâlp de electricitate înainte să fie cuprinsă de flăcări. Pompierii au stins incendiul, ce „se manifesta violent” la întreaga mașină, și care, până la urmă, a mistuit-o, după cum se vede în imaginile transmise de ISU de la fața locului.

Foto: ISU Bihor

Cei trei copii au duși apoi la spital.

„Ajunse la faţa locului, echipajele SMURD şi SAJ au acordat îngrijirile care se impuneau celor trei băieţi în vârstă de 15, 13 şi 9 ani, transportându-i ulterior, conştienţi şi cooperanţi, la spital, iar echipajul de stingere a acţionat pentru lichidarea incendiului ce se manifesta violent la întreaga maşină”, a precizat ISU Bihor.

Urmărește-ne pe Google News