Un incendiu devastator a izbucnit într-un bloc de apartamente din Iurțovo, districtul urban Eegorievsk, regiunea Moscova, ducând la pierderea tragică a trei copii și rănirea altor cinci, potrivit Ministerului Situațiilor de Urgență.

Flăcările au cuprins 40 de metri pătrați dintr-un apartament situat la etajul al patrulea al clădirii. În ciuda eforturilor a 52 de pompieri și 19 echipamente de intervenție, focul a făcut victime: un băiețel de 5 ani, o fetiță de 3 ani și o fetiță de 4 ani și-au pierdut viața.

„Morții și răniții sunt opt copii și părinții acestora”, a declarat un purtător de cuvânt al anchetatorilor. Mama și cei trei copii decedați au suferit arsuri grave înainte de a fi transportați la spital, unde au murit ulterior.

 

În total, zece persoane au ajuns la spital în stare critică, în urma incendiului. Departamentul de Investigații al Comitetului de Investigații pentru Regiunea Moscova a deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele exacte ale tragediei.

Potrivit sursei Kommersant, anchetatorii și experții criminaliști au examinat deja locul incidentului și au dispus efectuarea de expertize medico-legale. Procuratura orașului Egorievsk supraveghează îndeaproape ancheta, pentru a elucida toate circumstanțele acestui caz cutremurător.

Urmărește-ne pe Google News