DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Trei dintre cele șapte note de 10 din Iași la Evaluarea Națională au fost obținute la școli private. „Nu este o întâmplare”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

musatm000   •   05.07.2024, 22:16

Ce vina are un copil ce s-a nascut intr-o familie saraca si este la mana profesorilor slab pregatiti? Sa inteleg a asa se va polariza si mai mult Romania in saraci ce o data ajunsi la maturitate isi vor lua lumea in cap si bogati,copii ai celor ce lucreaza la stat si ai oamenilor de afaceri . Sunt curios daca si la scolile private se strange fondul clasei si bani pentru cadouri de ziua profesorilor... Educatia este praf ,justitia la fel ,cum ne mai redresam ?...poate ne spun "sefii de promotii" .

Marica13   •   05.07.2024, 20:00

Scolile din Romania sunt degeaba...profesori se fac ca preda..ZIUA TRECE ..LEAFA MERGE....ELEVI UNI NU II INTERESEAZA SCOALA...UNI INVATA CE POATE...AR TREBUI SCOLILE UNDE SE INREGISTREAZA O SLABA PREGATIRE PROFESORI SA FIE EVALUATI SI DEMISI SIN FUNCTIE..OCUPA LOCURILE DEGEABA.

mar_o_mar   •   05.07.2024, 16:40

Se vede treaba ca invatamantul privat ofera performante. Profesorii sunt motivati, stilul de predare este altul, elevii sunt mai putini in clasa, si astfel profesorul are timp de fiecare in parte, si nu mai trebuie sa se investeasca bani in meditatiile elevilor, sper.

Lecoqsportif   •   05.07.2024, 12:38

Moldovencele astea zici ca sunt surori.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close