Publicaţia locală Il Retegiornale a informat vineri că cei trei români – Dan Mihai Şandru (22 ani), Dumitru Viorel Malagiac (25 ani) şi Adrian Ştefăniţă Rudeanu (20 de ani), au fost opriţi şi percheziţionaţi în urma semnalelor repetate ale câinelui Pessy aflat la dispoziţia patrulei respective, folosit pentru descoperirea traficului de substanţe stupefiante.

În bagajele celor trei români nu au fost găsite droguri, ci hainele cu care se îmbrăcau în timpul zilei când făceau pe „mimii” şi 150 de pachete de ţigări, circa 800 de euro în monezi şi bancnote mici, precum şi o mare cantitate de gumă de mestecat şi caramele.

Realizând că nu este ceva în regulă cu acea cantitate de bunuri şi pentru că doi dintre români nu aveau actele de identitate la ei, aceştia au fost conduşi la secţia poliţiei feroviare unde s-a constatat prin contactarea carabinierilor faptul că „mimii” dăduseră cu ceva timp înainte lovitura la barul din localitatea Bovalino.

Deşi au susţinut că bunurile şi banii respectivi le aparţineau, românii au fost recunoscuţi de către proprietarul italian al barului din Bovalino care a declarat că îi văzuse pe cei trei în localul său cu câteva ore înainte de momentul spargerii.

Urmărește-ne pe Google News