UPDATE, 12.29 – În pofida manevrelor de resuscitare, doi dintre muncitori au fost declarați morți. Ei au fost scoși de către pompieri din bazinul plin cu dejecții, medicii de la Ambulanță au efectut manevre de resusicitare, dar fără succes. În final, a fost declarat decesul celor doi muncitori de la Cup Dunărea Braila.

În total, patru muncitori au căzut în canalul de la stația de epurare din orașul Însurăței. Se pare că unul dintre ei ar fi scăpat o pompă în bazin și, împreună cu un coleg, ar fi încercat să o scoată.

Cel mai probabil, din cauza gazelor, cei doi au alunecat. Alți doi muncitori au încercat să îi ajute, dar au căzut și ei. Unul dintre bărbați a reușit să se salveze, ieșind  singur înainte de venirea pompierilor.


Pompierii au reușit să-i scoată pe cei patru muncitori care au căzut în această dimineață în bazinul stației de epurrare de la Însurăței, din județul Brăila. Medicii de pe ambulanța mobilizată la fața locului fac manevre de resuscitare în încercarea de a-i salva pe cei trei oameni, care sunt muncitori ai Cup Dunărea Brăila.

Se pare că unul dintre acestia ar fi scăpat o pompă în bazin, ar fi încercat să o scoată și a alunecat. Ceilalți doi ar fi încercat să îl ajute, dar au căzut și ei. Politia a demarat o anchetă.

Citește și: Părinții nu trebuie să le dea copiilor alimente cumpărate de pe stradă, shaorma, fast-food. “Sunt enorme riscurile dacă îi hrănesc ca pe adulți”

Urmărește-ne pe Google News