Temperaturile ridicate au pus în pericol trei persoane, printre care și un copil, care au leșinat în timpul festivităților care au avut loc la malul mării, pe 15 august, relatează Antena 3. Județul Constanța s-a aflat joi sub avertizare cod galben de temperaturi sufocante și disconfort termic.

Potrivit presei locale, la festivitatea de Ziua Marinei, copilului i s-a făcut rău, cel mai probabil, din cauza aglomerației și a căldurii. Jandarmii au intervenit și l-au luat pe cel mic în brațe, pe care l-au dus, ulterior, la o ambulanță aflată în zonă.

Mii de turişti şi constănţeni au participat, joi, 15 august, la manifestările organizate de Ziua Marinei, pe faleza din faţa Comandamentului Flotei. La acest eveniment a fost prezent și preşedintele Klaus Iohannis, alături de membri ai guvernului. Prim-ministrul Marcel Ciolacu a lipsit, liderul PSD mergând la Mănăstirea Văratec, cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Nici soția președintelui, Carmen Iohannis, nu a participat la ceremoniile de la Constanța.

Urmărește-ne pe Google News