Scene incredibile au avut loc sâmbătă în zona de frontieră germano-austriacă. Postul de poliție de frontieră din Piding a avut de-a face cu trei hoți nesăbuiți, relatează Bgland24.de. La primele ore ale zilei de sâmbătă, 12 octombrie, polițiștii federali au controlat trei tineri români, la punctul de trecere a frontierei Walserberg, care doreau să intre în țară, îmbarcați într-un autobuz VW.

„Când a fost verificat, șoferul mirosea a alcool. După cum s-a dovedit după ce a fost efectuat un test de alcool, acesta depășise limita admisă de lege”, au transmis polițișii. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care polițiștii au deschis dosar penal.

În timpul verificărilor, au existat indicii că autobuzul VW înmatriculat în Germania ar fi furat. Suspiciunile oamenilor legii s-au adeverit.

După o scurtă cercetare, ofițerii l-au identificat pe proprietarul autobuzului VW, care locuia în Austria, și care presupunea că autovehiculul se află într-o parcare din afara orașului Innsbruck, unde îl lăsase.

„Cei trei români au fost reținuți sub acuzația de furt de mașinii și duși la poliția de frontieră din Piding. unde a sosit și proprietarul mașinii pentru a o prelua. După consultarea autorităților austriece și a parchetului german, celor trei români li s-a permis continuarea călătoriei”, a mai explicat poliția.

Dar oricine crede că cei trei hoți au învățat din acest lucru, se înșală. La nici 30 de minute de la eliberare, cei trei comiteau din nou infracțiuni.

De această dată, cei trei români au furat mai multe cutii Red Bull, două perechi de ochelari de soare și o pălărie de la benzinăria Piding Süd. Proprietarul i-a observat, i-a urmărit cu curaj și a reușit să ofere poliției „o descriere exactă a suspecților”.

La scurt timp, în sensul giratoriu de pe B20 din Piding, cei trei hoți au fost opriți din nou de o patrulă a poliției de frontieră din Piding și duși înapoi în arest.

Urmărește-ne pe Google News