Toți cei patru tineri din mașină au fost declarați morți la fața locului. Cei care au murit erau Andrei Tudorov, în vârstă de 18 ani, cetăţean român care se afla în vacanţă în Gloucestershire, alături de Liuben Gogov, Narcis Tițianu şi Ioan Toma, toţi în vârstă de 20 de ani.

Toți trei locuiau și lucrau în Gloucester. Liuben era cetățean bulgar, în timp ce Narcis și Ioan erau cetățeni români. A fost organizată o strângere de fonduri pentru victimele accidentului. Banii vor fi folosiți pentru înmormântările celor patru tineri.

Mama lui Andrei, Iolanda, a spus despre tânărul care se afla în vacanță în Anglia, la prieteni: „Acesta este Andrei, copilul meu plin de vise. Urma să dea Bacalaureatul și să meargă la Câmpina, voia să devină polițist. Andrei făcea sport de la vârsta de patru ani. Era un suflet cald și iubitor, un frate bun, un înger care și-a luat zborul mult prea devreme, lăsând în urmă un ocean de tristețe, atât în ​​familie, cât și în rândul prietenilor”.

Familia lui Narcis Tițianu a scris, de asemenea, că tânărul, care se afla de 4 ani în Marea Britanie, era cel mai mic dintre cei trei frați și visa la un viitor departe de casă.

„Avea o inimă de aur, punând mereu pe alții înaintea lui. Actele sale de bunătate au fost numeroase și altruiste, având un impact profund asupra vieții celor din jur. Ioan a fost un far de lumină în viața noastră, călăuzindu-ne cu spiritul său blând și natura iubitoare”, au fost cuvintele de omagiu scrise de familie pentru Ioan Toma.

Urmărește-ne pe Google News