Punctajul este similar celui acordat pentru toată rubrica de formare a acelui profesor, de la evaluarea CV-ului, potrivit Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general, inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare şi de director al casei corpului didactic.

sursa: edupedu.ro

Potrivit sursei citate, examenul vine cu câteva noutăţi faţă de concursurile trecute.

Testul grilă pentru funcţiile de inspector şcolar general va avea o durată de 50 de minute şi nu 30 de minute, cum era la precedentul concurs, atât această probă, cât şi cea a interviului vor fi filmate.

Evaluarea CV-ului candidaţilor va fi făcută corelând ceea ce a scris candidatul în document cu actele, certificatele şi adeverinţele depuse în dosarul de înscriere, dosar depus atât online cât şi în format letric.

În cadrul concursului comisia va evalua mai întâi CV-ul candidatului conform unel grile stabilite, apoi are loc proba scrisă care constă în rezolvarea unui test grilă de 10 întrebări, din care doar două întrebări într-o limbă străină aleasă de candidat. Punctajul pentru grile, 0,85 puncte fiecare.

Cel mai mult se punctează însă “expedierea la o adresă e email indicată de comisia de concurs a testului grilă rezolvat” – 1,5 puncte.

 
 

Urmărește-ne pe Google News