Surse din poliție au spus că cele trei femei au fost legate înainte de a fi lovite mortal într-un „atac țintit” care ar fi putut include și „alte arme”. Potrivit poliției, se pare că în atac a fost utilizată o arbaletă.

O operațiune de căutare uriașă a fost declanșată pentru a-l găsi pe suspectul Kyle Clifford, în vârstă 26 de ani, care este „fostul iubit” al fiicei mai mici a comentatorului BBC.

Elicoptere au fost văzute survolând deasupra zonei Hilly Fields din Enfield, nordul Londrei, miercuri după-amiază, înainte ca poliția să intre într-o proprietate părăsită din zonă.

Poliția a avertizat că Clifford ar putea fi înarmat și periculos și a îndemnat publicul să nu se apropie de bărbat dacă îl vede, ci să sune imediat la numărul de urgență.

La o conferință de presă, poliția din Hertfordshire l-a îndemnat pe Clifford să „contacteze poliția”, în condițiile în care principalul suspect în cazul triplei crime este încă în libertate.

Jon Simpson, reprezentant al poliţiei, a calificat incidentul drept „îngrozitor” şi le-a declarat reporterilor că se crede că în atac au fost utilizate o arbaletă şi alte arme.

„Obiectivul nostru este să protejăm siguranţa publică şi să-l localizăm pe Kyle Clifford, care este căutat în legătură cu uciderea a trei femei în ceea ce se crede că a fost un incident ţintit”, a spus Simpson.

„Era o fată superbă. Chiar era o fată tânără și muncitoare. M-am întâlnit cu mama o dată sau de două ori pentru că ea mi-a deschis ușa. L-am cunoscut pe tatăl ei. Era fericită de fiecare dată când am văzut-o. Era o fată tânără frumoasă”, a spus William Nourallah, un vecin.

O altă vecină, Glyn Nicholas, în vârstă de 77 de ani, a spus că Louise era supărată că s-a despărțit de iubitul său.

„Louise a fost o fată foarte drăguță. Ea avea o afacere de îngrijire a câinilor. Am auzit că s-a despărțit de iubit săptămâna trecută și a fost foarte supărată din cauza asta. Atât de mult, încât, în momentul în care mergea spre casă, a intrat cu mașina într-un stâlp, nu departe de locuință”, a precizat Glyn Nicholas.

„Nu o cunoșteam prea bine pe Hannah, dar Carol era o doamnă drăguță, politicoasă și tăcută. Ea stătea mai mult acasă. Soțul ei, John, este comentator radio BBC. El comentează cursele de cai. Cred că ieri (n.r. – marți) s-ar putea să fi fost la hipodromul Lingfiel. Acesta este un incident atât de îngrozitor, încât întreaga comunitate este în stare de șoc”, a declarat un alt vecin.

„Am fost chemați în jurul orei 19:00, marți, 9 iulie, la o proprietate din Ashlyn Close, în Bushey. La fața locului au fost trimise trei ambulanțe. Din păcate, în ciuda eforturilor echipei, trei femei au fost declarate moarte la fața locului”, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță.

Ministrul britanic de interne, Yvette Cooper, este ținută „la curent” cu privire la acest caz. Aceasta a îndemnat pe oricine are informații despre caz să contacteze poliția.

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News