DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Trotuar plin de stâlpișori, în Sectorul 2. „Era vechi și urât, am făcut nou și urât”. Cum explică primarul amenajarea

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

cetatean1980   •   13.04.2023, 15:29

Buna ziua. Lasand la o parte initiativa ce este de apreciat as vrea sa-l intreb pe domnul primar Mihaiu daca lucrarea s-a realizat conform proiectului. Sunt oare anumiti cetateni privilegiati ? La urmatoarele alegeri votul acestora ca conta bublu ? Triplu ? Rog a se verifica lucrarea in dreptul imobilului din Strada Calusei nr 45. Pentru Libertatea: Daca doriti exemplificari va rog sa-mi lasati un mesaj.

Gandalf_the_Grey   •   13.04.2023, 11:44

Domnule Mihaiu, personal consider că meritați felicitări nu să fiți blamat. Ați redat un spațiu eminamete (nu agrar ci) pedestrian pietonului de rând, care nu coboară din jipanul parcat pe „trotoal” ci merge la scârbici, la „coperativă” ori unde are el chef. CIVILIZAT, nu sportiv slalomist. Dacă nu se poate decât așa, o facem așa iar ăia care au gura mare ar trebui liniștiți legal cu amenzi usturătoare pentru parcare pe trotuar... dar cine le-ar aplica? milițienii noștri care pun girofarul când le e sete de-o bere (caz real, văzut de mine personal în Piața Libertății, așa se numea atunci, din Baia Mare) sau o duc pe Mărie la muncă... Încă o dată felicitări și nu lăsați trolii să vă descurajeze (nu vă știu, nu am habar ce altceva ați făcut sau n-ați făcut nici unde sunteți înregimentat, vorbesc STRICT despre acel trotuar din articol).

fanion   •   13.04.2023, 11:34

Cred că era suficient ca primăria să monteze indicatoare pentru interzicerea opririi, să ceară ca poliția să sancționeze zilnic contravenienții și, foarte important, să nu mai permită oprirea vehiculelor în zonele unde oprirea este interzisă. Bombardierii s-au obișnuit să încalce legea pentru că autoritățile nu intervin, copleșite sau indiferente. În ceea ce privește stâlpii plantați în mijlocul trotuarului, probabil deja au fost scoși - că doar a văzut primarul. Oricum, nu stâlpii sunt soluția, ci educarea conducătorilor auto prin amenzi consecutive. Eu știu bulevarde întregi, care au indicatoare pentru interzicerea opririi, dar care au mașini oprire pe prima bandă de circulație, în continuu, pe sute de metri.

Radu_Mihaiu   •   13.04.2023, 09:01

1. Mi-ar fi plăcut ca înaintea publicării aceestui articol să fi fost cerut și punctul de vedere al autorități, dar în ziua de azi viteza este, se pare, mai importantă decât reflectarea completă a unei situații 2. Lucrarea nu a fost recepționată încă și, așa cum am comentat și la respectivul text, voi verifica personal această execuție. 3. ideal ar fi fost să existe și poze din mai multe unghiuri,, adevărul ar fi fost mai bine reflectat.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close