Fanii trupei au avut ocazia să asculte live piese de pe albumul ”Drones”, recent premiat la Grammy cu Best Rock Album. Discul a fost lansat pe 8 iunie 2015 și are ca temă dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

Pe lângă piesele cunoscute pe care fanii le-au cântat alături de trupă, publicul a fost martorul unui show special de lumini. Spectacolul a fost unul cu puternice efecte de lumină și i-a impresionat pe toți cei prezenți. De altfel, înainte de concert a fost anunțat faptul că persoanele cu epilepsie sau copiii ar putea fi afectați de show-ul puternic de lumini. Concertul a fost unul reușit, iar efectele, de calitate, după cum spus fanii trupei.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Un public cât se poate de variat la concertul britanicilor: puștime, adulți trecuți ușor peste 30 de ani, părinți cărunți cu copii de mână, turiști străini veniți special pentru concert etc. Iată câteva dintre mesajele fanilor pentru membrii trupei.

Fata din mijloc: L-aș pupa pe Bellami (solistul trupei).
Fata din stânga: Voie bună, sănătate și să nu încerce bucătăria noastră. Nu i-aș recomanda nici un preparat românesc. Să rămână acolo, în Anglia, la ceiulețul și micul lui dejun traditional și copios.


Sper să se bucure de umbra pe care le-o oferă Casa Poporului.

Eu nu știu ce le-aș zice, fiică-mea e mai mult cu Muse.


– Matt (solistul trupei), de ce te-ai despărțit de Kate Hudson? Că-mi place atât de tare de ea.
– Te-am așteptat 9 ani. Din 2007 până acum de ce n-ai mai venit? Și când scoți un album nou?

 

– Din păcate, noi nu știm cine cântă.
– Nu-i adevărat. Ea e fană înrăită (cea din dreapta). Ea ne-a adus aici.

 


Capul familiei, cel din mijloc: Eu voiam să transmit un mesaj pentru Iron Maiden. Cântă mâine. Ce să le zic ăstora de la Muse? Să mănânce puțin și des. Să nu mănânce tochitură pe-aici, nici sarmale. Să încerce un gulaș adevărat. O pălincă, dar să doarmă înainte de concert cu cel puțin 2 ore, că pălinca „te taie la gladiole”. Și să ia vreo 2-3 fete frumoase în culise.

Fata din mijloc: Probabil aș leșina, dacă aș fi lângă ei în backstage. Dar mi-ar plăcea să mă ia pe sus și mă stropească cu apă.

Tipul cu ochelari: Eu eram îngrijorat că nu vor mai veni niciodată să cânte aici, în România.

 

 

Noi am venit tocmai din Bulgaria ca să-i vedem. Vrem să auzim “Mercy” și “Plug in baby” în seara asta.

Blonda din dreapta: Bine ați venit, MUSE! Pentru a doua oară. Ok, și i-aș lua o limbă în gură lui Matt. Sper să cânte “Survival”.

 

Tipa cu ochelari: Când a avut timp (solistul) să învețe atîtea instrumente. Ce m-aș mai oferi să cântăm împreună.
Tipa din dreapta: I-aș întreba când se mai întoarc în România ca data viitoare să-mi iau bilet la Diamond Circle (cel mai scump bilet). Aaaa, și să încerce mămăliga.

Fiica: Cum o fi viața de solist? Cred că e grea. Să călătorești atât de mult?
Tata: Pe când următorul album? Sau un nou turneu? Și când. Și dacă va include România.

Mi-aș dori ca finalul să fie cu „Feeling Good”.

Muse este o formaţie din Anglia, înfiinţată în 1994, la Teignmouth, o localitate din comitatul Devon. Grupul este format din Matthew Bellamy (vocal, chitară, pian, clape), Chris Wolstenholme (backing vocals, chitară bas, clape) şi Dominic Howard (tobe şi percuţie).

Trupa combină rock-ul alternativ cu indie-rock, muzică clasică, electronică, heavy metal şi rock progresiv. Formaţia britanică este renumită pentru spectacolele pline de energie şi pentru interesele excentrice ale solistului Matthew Bellamy, pasionat de teoriile despre conspiraţii mondiale, viaţa extraterestră, teologie şi apocalipsă.

Trupa Muse, recompensată cu numeroase premii internaţionale, inclusiv cu două premii Grammy, a lansat şapte albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial.

Fotografii: Vlad Chirea

 
 

Urmărește-ne pe Google News