Poliția a precizat că șapte persoane au fost reținute după o bătaie în plină stradă, în centrul orașului Reghin. Cele două grupuri și-au distrus inclusiv mașinile. Conflictul a încetat doar după intervenția trupelor speciale, notează News.ro.

Persoanele implicate au fost „săltate” de autorități și duse la audieri, în urma administrării probatoriului fiind reținute șapte persoane.

Dosar penal pentru lovire, tulburarea liniștii și a ordinii publice

Printre cei care și-au petrecut noaptea în arest se numără și o femeie, cei implicați având vârste cuprinse între 22 și 44 de ani. Persoanele se cunoșteau între ele, toate fiind din comuna Fărăgău. A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii și a ordinii publice și distrugere.

„Având în vedere conflictul produs în centrul municipiului Reghin la data de 9 septembrie a.c., precizăm faptul că, în continuarea cercetărilor efectuate și în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin au dispus măsura reținerii față de șapte persoane ( șase bărbați și o femeie), cu vârste cuprinse între 22 și 44 de ani, toți din comuna Fărăgău.

În cursul nopții, aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în vederea executării măsurilor dispuse.

Cercetările continuă în acest caz în vederea documentării întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin”, a transmis, marţi, Poliţia Judeţeană Mureş.

Urmărește-ne pe Google News