Însoțit de o gardă militară şi acoperit cu drapelul național sicriul cu trupul sublocotenentului post-mortem Iulian Dumitrescu a fost adus la locuința sa din Smeeni. Toată noaptea, cunoscuți, localnici dar și oameni care au auzit de tragedie au venit la locuinţa sa , ca să aducă flori și să-i aprinda o lumânare.Rudele și cunoscuții rămași fără lacrimi și nu au mai gasit putere să-și spună durerea.

Și sicriul cu trupul neînsuflețit al sublocotenentului post-mortem Adrian Vizireanu a ajuns în municipiul Buzău în jurul orei trei dmineaţa.El  a fost dus pe umeri de militari şi depus la capela Cimitirului Eroilor, unde a fost organizată şi o slujbă de pomenire. Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face la capela Cimitirului Eroilor.

Marți, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Adrian Vizireanu a fost purtat pe străzile Buzăului şi va fi trecut prin toate locurile dragi acestuia.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Itinerariul a cuprins Gara Buzău, cartierul Dorobanţi unde locuia Vizi, aşa cum îi spun prietenii, Sala Sporturilor unde este sediul AJF, cartierul Micro 14, unde a copilărit, stadionul Gloria, după care s-a revenit la capela Cimitirul Eroilor. Tot acolo va fi dus astăzi şi Iulian Dumitrescu.

Cei doi militari români şi-au pierdut viaţa în urma unui incident care a avut loc sâmbătă, la ora 10.45, în apropierea localităţii afgane Kandahar, în timpul unei misiuni de instruire a unor poliţişti. Un al treilea militar român care era în aceeaşi misiune a fost rănit, starea acestuia este stabilă. El a fost transferat la un spital din Germania. Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a declarat că sunt „vești mai bune” cu privire la starea de sănătate a militarului român rănit

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News