„Domnule, părerea mea e că nu. Părerea mea sinceră e că nu! Suntem la guvernare! Sunteți căsătorit? Vă căsătoriți în fiecare zi? Te-ai căsătorit o dată, stai acolo”, a răspuns Tudose, întrebat despre organizarea unui miting PSD pentru susţinerea premierului.

De atlfel, PSD a organizat un miting şi pentru susţinerea lui, pe vremea când era premier. Protestul a fost organizat în Craiova, în 9 decembrie 2017, însă a coincis cu moartea Regelui Mihai, când a fost decretat doliu naţional, iar social-democraţii au mărşăluit în linişte. Nici atunci însă Mihai Tudose nu era prea încântat de ideea unui miting de susţinere.

Acum, liderii PSD au anunţat că intenţionează să organizeze un miting de susţinere a premierului Viorica Dăncilă, după ce Ludovic Orban a depus o plângere pe numele ei. Mai mult, preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia în mod repetat, pe fondul rezultatelor economice.


Citeşte şi: VIDEO/ Inocent Theatre, singura trupă de actori nevăzători din România. Au trăit o viaţă în întuneric, acum strălucesc în lumina reflectoarelor


 

Urmărește-ne pe Google News