Tragedia a avut loc miercuri după-amiază, în jurul orei 18.00, în stațiunea Jupiter, lângă digul nou format, relatează Digi 24.

În momentul în care bărbatul în vârstă de 35 de ani a văzut că fiica sa de 6 ani se îneacă în mare a sărit pentru a-i salva viața. Micuța se afla pe un colac gonflabil și fusese luată de curenți. Bărbatul a reușit să ajungă la ea, a prins-o și i-a dat-o unui alt turist.

Într-o clipă, el a fost luat de curenți și nu a mai reușit să ajungă la mal. La faţa locului au ajuns scafandrii şi un elicopter SMURD.

„Ne-am deplasat cu două autospeciale și 8 scafandri, bineînțeles în sprijin și elicopterul SMURD, o ambarcațiune-targă de la Portul de Salvare Acvatică Mangalia, un echipaj de SMURD”, a spus Marian Ciulei.

Scafandrii alertați să intervină au început imediat căutările, însă, din păcate, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit după 40 de ore de căutări, pe fundul mării.

Tot miercuri, un bărbat de 66 de ani din Limanu s-a înecat în zona 2 Mai. Acesta a fost scos la mal de către cetățeni, la 2 Mai, lângă digul de lângă Damen, județul Constanța, scrie Ziua Constanţa.

Urmărește-ne pe Google News