DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

TVR a pierdut un proces de 8 milioane de euro. Sunt salariile angajaților în pericol? Oficialii postului public cer de patru ori mai mulți bani Guvernului la rectificarea bugetară

« Înapoi la articol

Comentarii (9)

rololiv   •   22.09.2024, 16:11

Nu exista vreo obligatie legala ca majorarea salariului minim sa determine ajustarea tuturor salariilor. Asta e o decizie interna si poate avea sens pt a preveni demotivarea salaratilor sau plecarea lor. Or, la TVR nu exista un asemenea risc, cu o forta de munca pletorica si niciun fel de presiune concurentiala. Singurele instrumente de management financiar ale TVR reies din scrisoare: solicitarea de pomeni bugetare mai mari si apararea cu dintii a beneficiilor salariale ale salariatilor. Care se ilustreaza mai ales prin ghesefturi personale pe seama institutiei si scandaluri interne (inclusiv, sexuale) cu repetitie. TVR este un parazit bugetar tot mai costisitor si ar fi o adeverata binefacere daca actuala situatie ar duce la declansarea insolventei si finalizarea ei prin lichidarea "pravaliei".

ssLazio   •   22.09.2024, 15:57

Din tvr doar arhiva ar merita salvata.

rololiv   •   22.09.2024, 15:48

Nu exista obligatie legala ca majorarea salariului minim sa determine ajustarea tuturor salariiilor. Asta e o decizie interna si poate avea sens pt a preveni demotivarea salaratilor sau plecarea lor. Or, la TVR nu exista un asemenea risc, cu o forta de munca pletorica si niciun fel de presiune concurentiala. Singurele instrumente de management financiar ale TVR reies din scrisoare: solicitarea de pomeni bugetare mai mari si apararea cu dintii a beneficiilor salariale ale salariatilor. Care se ilustreaza mai ales prin ghesefturi personale pe seama institutiei si scandaluri interne (inclusiv, sexuale) cu repetitie. TVR este un parazit bugetar to mai costisitor si ar fi o adeverata binefacere daca actuala situatie ar duce la declansarea insolventei si finalizarea ei prin lichidarea "pravaliei".

Mihaita_._   •   22.09.2024, 14:49

Nu este performanta, rating de tot rasul, e urmarita de locatarii unei scari daca ii aduni, dar sa extins cu TVR uri care mai de care, eu le desfintam pe toate, lasam doar Tvr1 si Cultural, atat. Nu înțeleg ce face Statul roman, de ce nu opreste risipa, de frica sindicatelor? Le desfintqm si pe alea.

nasty1   •   22.09.2024, 14:42

TVR si radioul public au ramas cu aceleasi mentalitati comuniste, e de ajuns sa asculti buletinele de stiri ca sa vezi limbajul de lemn si slugarnicia fata de guvernantii PSD+PNL. Singura schimbare e ca l-au inlocuit pe "tovarasul Ceausescu" cu "domnul Ciolacu" sau "domnul Iohannis/Ciuca"... Personalul platit foarte bine e de cateva ori mai numeros decat necesarul, pentru ca s-au tot facut angajari politice sau pe pile si n-a fost dat nimeni afara. Desfiintarea e solutia corecta!

Graziela   •   22.09.2024, 14:13

SRTv a ramas anchilozata in anii comunismului "infloritor". Tributara vechilor obiceiuri si traditii. Fara initiativa, cu personal stufos, angajat pe p.c.r.(pile,cunostinte, relatii), platit regeste pentru emisiuni slabe, neinteresante sau pe placul guvernantilor.

K476   •   22.09.2024, 13:41

Producția de programe ar trebui să fie pe primul loc. Pierderile in justiție trebuiesc plătite de managementul defectuos, nu de bugetul statului, nu de populație. Nu există nicio justificare să plătească poporul salarii și management defectuos. Să se descurce.

Lecoqsportif   •   22.09.2024, 13:31

Nu mai bine se desfiinteaza?

    ArsenieB   •   22.09.2024, 14:57

    Lecoqsportif   •  22.09.2024, 13:31

    Nu mai bine se desfiinteaza?

    e numai bine de faliment, dar unde muta 2200 de pcr-isti?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close