Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Anul trecut, într-un hostel din Kožlany, în regiunea Plzeň, bărbatul a legat-o de pat și a detonat o petardă pe care o introdusese anterior în corpul ei.

Deși a fost grav rănită, femeia a supraviețuit rănilor grație intervenției medicilor. În mărturia sa de la tribunal, bărbatul s-a apărat și a spus că detonarea a fost un accident, lucru negat însă de victimă. Potrivit versiunii lui, el și femeia erau angrenați în „jocuri sexuale”, iar petarda s-a aprins din greșeală, în întuneric

Procurorul a cerut o pedeapsă extraordinară de 20 de ani de închisoare, urmată de deportare.

Oleksandr S. a locuit cu soția sa din Republica Moldova timp de câțiva ani în Ucraina, dar apoi a plecat la muncă în Cehia. Când a început războiul, femeia și fiul ei au plecat și ei în Cehia. Au locuit împreună în nordul orașului Plzen

Însă, anul trecut, femeia și-a luat fiul și au mers să locuiască cu bunica, și ea aflată în Cehia, iar după ce s-a întors dintr-o vacanță în Egipt, s-a separat de soț, în septembrie. Moldoveanca a explicat instanței că a decis asta pentru că se certa des cu bărbatul și acesta o bătea.

În seara zilei de 30 septembrie, ea a mers să-l vadă. La început, au vorbit și chiar au făcut dragoste, dar când ea a refuzat să se împace și să întoarcă la el, bărbatul i-a făcut ceva care a șocat chiar și experții cu experiență în anchete criminalistice.

„Din motive necunoscute, inculpatul și-a legat soția de pat cu bandă adezivă, pentru a o împiedica să se apere, apoi i-a introdus o petardă în organele genitale și i-a dat foc, deși trebuie să fi știut că explozia petardei ar putea ucide victima”, a declarat procurorul Martin Rykl.

În loc să obțină ajutor imediat, Oleksandr S. și-a dus soția la spitalul din Plzeň, aflat la aproape 40 de kilometri de Kožlany. Acolo a spus doctorilor că rănile soției sale ar fi venit de la o lovitură în abdomen. Dar medicii nu l-au crezut și au chemat poliția.

Ucraineanul a fost arestat, și în cele din urmă condamnat, pentru tentativă de omor, la 18 ani de închisoare și interdicție pe viață în Cehia. El va fi deportat.

Instanța i-a acordat femeii despăgubiri în valoare de 641.000 de coroane (25.000 de euro), restul creanței, în valoare de 1,2 milioane de coroane (48.000 de euro). urmând a fi judecată în proces civil. Alte 115.000 (4.500 de euro) de coroane trebuie plătite de persoana condamnată la casa de asigurări de sănătate.

Mi-a pus o petardă în organul genital. O mai făcuse. Avea o brichetă în mână, dar nu a aprins-o, a vrut doar să mă sperie. Am crezut că va fi la fel și acum. Dar a aprins petarda și a făcut-o să explodeze.

Urmărește-ne pe Google News