Christian Sabbah, jurnalist militar, împreună cu un alt specialist în armament au întors pe toate fețele arma cu care fostul premier a încercat să-și ia viața în noaptea miercuri.
„Pistolul poate răsturna o mașină. Șansa ui a fost pentru că a tras foarte aproape. Glonțul este foarte teșit, pentru a nu crea victime colaterale, pentru a nu ieși prin trup și a omoră alte persoane.ste un miracol că a supraviețuit dar șansa lui a fost că a tras de foarte aproape. Un asemenea calibru face prăpăd”, a declarat Christian Sabbah la emisiunea ”Drept la țintă”.
Un alt expert susține că arma „Smith and Wesson”, de calibrul 38, este foarte puternică și, odată ce glonțul atinge victima, acesta face implozie.
„Este o armă foarte puternică, se declanșează foarte ușor. Glonțul face ravagii în interior. Ar fi trebuit să fie mult mai multe răni. De obicei genții FBI trag în rezervoarele mașinilor, după care explodează, specialist în arme. Lovitura a fost de sus în jos, eu cred că doar a fost atins. Glonțul face implozie în corp”, a explicat specialistul.
Sursă foto: smith-wesson.com
Citește și:
Năstase ŞI-A PLĂNUIT SINUCIDEREA! „Nu voi ajunge în arest! Nu voi părăsi casa mea, e în puterea mea să decid asta „
LIVE UPDATE | NĂSTASE, RISC DE INFARCT! A fost operat azi, după ce s-a împuşcat în gât


Urmărește-ne pe Google News