O bună parte din timpul lui Andei Gheorghe se consuma în mansarda vilei sale din Voluntari, acolo unde se mutase și unde își amenajase un soi de studio. Când nu lucra, Gheorghe se juca foarte mult timp pe calculator, chiar și nopțile. Acolo, în universul său, fiica lui Anastasia l-a văzut pentru ultima oară în viață. Se întâmpla cu o zi înainte ca ziaristul să fie găsit fără suflare la un metru și ceva de vasul de WC al încăperii, căzut cu fața în jos pe podea.

”Tatăl și fiica au vorbit banalități pentru că vizita nu avusese un scop anume. El i-a spus că tocmai semnase un contract de colaborare cu o televiziune sau cu un radio, ceva de genul ăsta. Bărbatul afișa o stare de liniște, de mulțumire. Nu acuza vreo stare evidentă de rău”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Andrei Gheorghe murise de 12 ore

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a fost cea care a luat legătura cu administratorul complexului unde locuia omul de radio pentru că nu mai reușea să dea de el. Administratorul a mers acasă la jurnalist și l-a găsit pe acesta mort în baie, îmbrăcat într-un tricou și boxeri. Un papuc era în picior, iar celălalt căzut în apropiere, iar covorașul de baie e mototolit sub picioarele lui semn că alunecase pe el când i s-a făcut rău. Pe baza acestor informații, anchetatorii spun că, cel mai probabil, Andrei Gheorghe a murit la puțin timp după ce s-a trezit, luni dimineață, cu vreo 12 înainte de descoperirea cadavrului.

”În baie lumina era stinsă, ceea ce ne face să  credem că  s-a dus la toaletă în zorii zilei. În plus, urmele cadaverice de pe corp și rigiditatea cadavrului arată că moartea a survenise cu aproximativ 12 ore înainte”, au adăugat surse din anchetă.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari. Din primele cercetări se pare că jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator, cu aproximativ 12 ore înainte să fie găsit, în baia casei sale.

Urmărește-ne pe Google News