Scene de groază în Gara Onești, județul Bacău, unde un adolescent a murit pe un vagon de marfă, iar apoi trupul său a luat foc. Potrivit martorilor, băiatul se urcase pe tren pentru a-și face un selfie cu telefonul mobil, cel mai probabil cu niște porumbei. De altfel, anterior incidentului, adolescentul se jucase prin gară, împreună cu niște colegi de-ai săi, cu păsările respective.

Ajuns singur pe vagonul aflat sub rețeaua de tensiune folosită de locomotivele electrice, băiatul s-a electrocutat, arcul electric format provocând și aprinderea trupului acestuia. Alertati de către cei aflați în gară, pompierii ajunși în zona incidentului au intervenit cu un stingător, având în vedere riscul la care s-ar fi putut expune dacă ar fi folosit un furtun cu apă, chiar dacă, între timp, fusese întrerupt și curentul electric de pe rețeaua de 27.500 de volți.

Polițiștii ajunși la fața locului nu au putut să-l identifice, deocamdată, pe adolescent, în condițiile în care vagonul s-ar părea că este încă încărcat electric.

Sursa FOTO – ISU Bacău

Citește și:

Rana din inima noastră. Bătrâna de 79 de ani pasată între familie și spital arată gradul de cinism la care au ajuns atât oamenii, cât și instituțiile

Urmărește-ne pe Google News