Ororile au avut loc în Balta Roșie, un cătun din județul Botoșani, în luna iunie 2016. Beat fiind, un adolescent, în vârstă de 17 ani, a mers în grădina ca să-și ajute sora mai mică să strângă lucernă. La un moment dat, a trântit-o la pâmânt pe copila de 11 ani, pe care a violat-o cu bestialitate.

Fetița a fost amenințată că moartea dacă va povesti că a fost abuzată sexual. Micuța nu a putut să țină secretul și i-a mărturisit mamei coșmarul pe care l-a trăit. Deosebit de agresiv, adolescentul și-a snopit tatăl în bătaie până când i-a fracturat coastele. Și cum scandalurile s-au ținut lanț în familia cu șase copii, băiatul și-a amenințat cu moartea propria mamă.

Un adolescent din județul Botoșani și-a violat sora mai mică. Părinții n-au povestit nimănui despre orori mai mult de șase luni

Ameninţaţi cu incendierea locuinţei, părinţii nu au avut curajul să meargă la Poliţie pentru a-și reclama fiul. Calvarul a luat sfârșit, după ce o mătușă a aflat despre grozăvii și l-a denunțat pe adolescent la Poliție.

Părinții au fost audiați de polițiști, în timp ce asistenții sociali din cadrul Protecției Copilului au luat-o plasament de urgență pe copila de 11 ani. Expertiza medico-legală a confirmat faptul că fetița a fost violată.

Adolescentul, acuzat de viol, este dus la audieri

Mai mult, evaluarea psihologică a scos la iveală faptul că micuța era traumatizată și trăia mereu cu gândul că va fi violată din nou. În discuțiile cu psihologii, fetița a spus c-ar vrea ca fratele ei „să meargă la închisoare”.

Încătușat, tânărul, acuzat de viol, a recunoscut comiterea faptelor, și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cercetările urmează să fie finalizate de polițiștii din Flămânzi, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Urmărește-ne pe Google News