Adolescentul, Scott Kologi, se află în custodia poliției fiind acuzat de uciderea tatălui său, Steven Kologi, de 44 de ani, a mamei sale Linda Kologi, 42 de ani, a surorii sale Breton Kologi, 18 ani și o prietenă a familiei, Mary Schultz, în vârstă de 70 de ani, care locuia în casa familiei Kologi din Long Branch, New Jersey, potrivit procurorului regiunii Monmouth, Christopher Gramiccioni.

Fratele și bunicul adolescentului, aflați și ei în casă au scăpat. „Din fericire au părăsit casa și au scăpat cu viață”, a declarat Gramiccioni într-o conferință de presă.

Poliția a sosit la scena crimei la scurt timp după ce a primit un apel din interiorul casei despre focurile de foc trase la ora 11:43. pe 31 decembrie.

Băiatul a fost arestat pe loc, fără a opune rezistență, a spus Gramiccioni.

Procurorul a spus că se așteaptă ca adolescentul să fie judecat ca un adult, pe numele său fiind formulate cinci capete de acuzare, patru pentru omor și una pentru posesie ilegală de armă.

Nu a fost dezvăluit niciun motiv posibil care să-l fi determinat pe adolescent să-și ucidă familia. Potrivit The Mirror, adolescentul de 16 ani are autism.


Citește și: Un avion cu pasageri a zburat…în trecut. Cum a fost posibil


 

Urmărește-ne pe Google News