Anchetatorii Departamentului de la Moscova al Comitetului de Investigații investighează povestea morții misterioase a Dinei, soția unui om de afaceri din Sankt Petersburg, Andrei Seriukov. Sâmbătă, 4 martie, omul de afaceri în vârstă de 39 de ani s-a trezit într-o cameră de hotel din Leningradskoye Shosse și și-a găsit alături soția de 35 de ani moartă.

Cei doi soți s-au cazat la hotelul DoubleTree by Hilton, situat pe autostrada Leningrad din Moscova. Următoarele 5 zile i-au dispărut din memorie bărbatului, care le-a spus polițiștilor că nu pre-ași amintește mare lucru din acest interval de timp.

Pe pat, lângă soția fără suflare era un bilet: „Nu am putut să te trezesc. Mulțumesc pentru seară”.

Potrivit bărbatului, soția lui era complet sănătoasă. Nu au fost găsite răni sau zgârieturi pe corpul acesteia. Omul de afaceri a avut nevoie de ajutorul medicilor, a fost internat din cauza simptomelor de otrăvire cu opiu.

Oamenii legii au examinat camerele de supraveghere ale hotelului. Filmarea arată că un bărbat necunoscut, împreună cu soții, intră în camera lor, după care pleacă cinci ore mai târziu singur.

Potrivit Interfax, omul de afaceri este coproprietar al unui restaurant din Sevastopol. Unitatea a fost deschisă în 2019. La Sankt Petersburg deține acțiuni la diverse companii de inginerie și proiectare tehnică, una dintre ele având contracte cu administrația locală.

Cei doi soți avea împreună doi copii.

Urmărește-ne pe Google News