Echipajul medical chemat la abatorul din Sălcioara de către colegii bărbatului de 56 de ani, care l-au găsit pe acesta prăbușit la pământ în atelierul mecanic al firmei, a constatat că muncitorul avea un traumatism la cap.

„La sesizarea echipajului medical, s-a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauza decesului. Din declarațiile colegilor de serviciu, victima s-ar fi simțit rău anterior incidentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Chemați, la rândul lor, de Poliție, inspectorii teritoriali de muncă din Vaslui au deschis propria anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre un accident de muncă în cazul bărbatului din localitatea vasluiană Zorleni.

Incendiul devastator care a mistuit aproximativ 200 de tone de carne și utilaje, în valoare de un milion de euro, a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit.

Citește și: OPINIE / „Mai multe grădinițe decât copii. Evidența Educației”. Un editorial dur împotriva ministrului Ecaterina Andronescu

Urmărește-ne pe Google News