Bărbatul este implicat într-o relație de trei ani, fiind și logodit. Totuși, el a avut o relație extraconjugală cu Mandy, care a durat doi ani. În tot acest timp, arbitrul olandez nu și-a adus niciodată amanta acasă, apelând în acest sens la o serie de scuze.

Potrivit sursei citate, Bas Nijhuis i-ar fi spus amantei sale că era ocupat, pregătindu-se să înfieze două fete din România. Ulterior, acesta a recurs la o altă minciună: se ocupa de îngrijirea mamei sale care ar suferi de Parkinson.

„Aveam inima în gât”

„Într-adevăr, totul este inventat”, a dezvăluit Mandy. Văzând că iubitul ei nu are de gând să o ducă la el acasă, femeia a decis să meargă singură. Uimită și îngrozită, Mandy a descoperit că în locuința acestuia se afla o altă femeie, Chantal.

 „Aveam inima în gât, eram atât de supărată, încât am continuat să conduc”, a mărturisit ea. Următoarea zi, Mandy și-a luat din nou inima-n dinți și s-a îndreptat spre locuința lui Nijhuis, unde amanta a aflat de la Chantal, logodnica arbitrului olandez, că a fost mințită atâta amar de timp.

Pe lângă cele două minciuni, arbitrul olandez i-ar mai fi spus amantei sale și că urma un tratament pentru o problemă cu alcoolul și că era rar acasă.

Mandy a prezentat chiar și dovezi pentru ceea ce a afirmat, iar revista Privé a făcut publice capturile de ecran cu discuțiile dintre cei doi.

Urmărește-ne pe Google News