Cu voce serioasă, antrenată în zeci de discuții cu victimele alese la întâmplare, obligatoriu numai femei, Zărnescu se plasa în postura celui care dădea ”norocosului” vestea cea mare a câștigării unui premiu de 22.000 de euro oferit de o companie telefonică. La îndemnul escrocului-asasin care, pompos, se prezenta a fi director, cei care credeau că Dumnezeu le-a pus mâna-n cap nu ezitau să plătească zeci de mii de lei ca fiind, chipurile, impozitul pe câștigul în monedă europeană.

Afacerile lui Zărnescu, criminalul care și-a transformat celula sa din Penitenciarul Giurgiu în cabină telefonică fără teama de a fi reperat de gardieni au prosperat într-o pușcărie considerată a fi de maximă siguranță. Asta până au intrat pe fir polițiștii bucureșteni și ofițerii de la Direcția de Operațiuni Speciale (DOS) care i-au interceptat fiecare convorbire. Așa, judiciariștii au ajuns la doi dintre complicii săi – Alexandra Agapie (49 de ani) și Costin Dumitrescu (37 de ani) -, care încasau sumele primite de la victime și apoi se ocupau de transferul lor în contul criminalului închis pentru un omor comis la Constanța. Ajutoarele lui Zărnescu au fost reținute pentru 24 de ore și urmează să fie prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Circuitul banilor, dar și informațiile strânse în timp de anchetatorii care i-au cercetat, într-un dosar similar de înșelăciune prin telefon, pe unii dintre gardienii pușcăriei giurgiuvene și chiar pe șefii lor, l-au demascat pe escrocul-criminal.


CITEȘTE ȘI


Astăzi, judiciariștii Secției 15 i-au ”umflat” pe cei doi colaboratori ai asasinului-escroc și i-au dus la audieri, iar trupele speciale de intervenție au întors cu fundu-n sus celula individului care ar fi trebuit să iasă din închisoare în anul 2019.

Urmărește-ne pe Google News