În pușcărie, Georghe Alexandru V. a făcut același lucru! I-a bătut și i-a violat pe câțiva colegi de celulă, a notat realitateadebacau.net.

Băcăuanul a fost ajutat de doi bărbați din Vrancea, care și ei, la rândul lor, i-au bătut și i-au violat în mod repetat pe alți colegi de celulă.

Coșmarul violaților a durat câteva luni. Pentru că două dintre victime și-au retras plângerile, el a fost condamnat doar pentru o singură faptă de viol.

Totuși, în urma unor contopiri și descontopiri de pedepse, el a ajuns la o condamnare de 18 ani. Iată motivarea justiției.

„Condamnă pe inculpatul V. G. A. la o pedeapsă de 7 ani închisoare, pentru viol (persoană vătămată…), la o pedeapsă de 1 an închisoare, pentru lovire sau alte violenţe.

Descontopeşte pedeapsa principală rezultantă de 8 ani, 2 luni şi 10 zile închisoare, pedeapsa complementară constând în interzicerea drepturilor civile şi pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor civile aplicate prin sentința penală nr. 754/06.11.2015 pronunţată de Judecătoria Oneşti definitivă prin decizia penală 109/28.01.2016 a Curţii de Apel Bacău.

Menţine anularea suspendării condiţionate a executării pedepsei de 1 an închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 178/23.03.2015 pronunţată de Judecătoria Oneşti, definitivă la 15.04.2015 prin neapelare. …dispune adăugarea pedepsei de 9 ani 1 lună şi 20 zile închisoare la pedeapsa de 9 ani 1 lună şi 10 zile închisoare, urmând ca inculpatul V. G. A.să execute pedeapsa de 18 ani şi 3 luni închisoare”, se arată sentința publicată pe portalul instanțelor de judecată.


Urmărește-ne pe Google News