UPDATE ora 18.15. Trăgătorul este Mehmet Ö, 34 de ani, și el încă nu a fost prins. Printre răniți este și soția lui însărcinată, care a fost împușcată în cap. După împușcăturile din apartamentul comun, făptuitorul a fugit la etajul 7 și a tras de șase ori printr-o ușă de încuiată. Nimeni nu a fost rănit acolo. S-a urcat apoi la volan și a condus la un salon de coafură, la doi kilometri distanță. Acolo a împușcat alte trei persoane. Niciunul dintre răniți nu este în pericol de moarte.

Știrea inițială. Cele două locuri în care s-a tras sunt situate la aproximativ zece minute de mers pe jos unul de celălalt.„Conform informațiilor disponibile, fundalul crimei ar putea sta într-un scandal în mediul familial”, a informat poliția.

Atacatorul, care a rănit grav 4 persoane, a scăpat și este căutat inclusiv cu elicopterul. Polițiștii nu au exclus însă că ar putea fi mai mulți trăgători.

Cu o zi înainte, la Mannheim, un afgan de 25 de ani a atacat cu un cuțit un activist antiislamist. În incident, au fost rănite 7 persoane. Bărbatul a fost împușcat mortal de un polițist.

Foto cu caracter ilustrativ: Polizei NRW Hagen 

Urmărește-ne pe Google News